Narman Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://narmanhem.meb.k12.tr
Adres : Camii Kebir Mahallesi Erzurum Cad./ Narman/ERZURUM
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, piyasasının ihtiyaç duyduğu işgücünün geliştirilmesini sağlamak, gerekli yasal düzenlemeler yapmak ve denetlemek.
BAŞARILAR : 1981 yılında Okuma Yazma oranı%76 iken, 1981 Yılından günümüze kadar açılan Okuma Yazma Kurslarımızla %100´ e yakın bir oran elde edilmiştir.

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İlçemizden Erzurum il merkezine, İl merkezinden ilçemize her gün dolmuş ve otobüs seferleri bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemizini nüfusu 5064´ tür. Konaklama sıkıntısı bulunmamkatadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezindedir.İlçemizin Erzurum Merkeze olan uzaklığı yaklaşık 96km´ dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :